20 ianuarie 2012

Iarna.                                 Ma bucura in mod deosebit, venirea noului an care mi-a adus liniste in ganduri si in inima mea . Mi-am propus sa las anii trecuti in urma si sa nu ma gandesc la ce a fost, ci doar la ce este, si v-a fi . Este atat de frumos, sa fie iubire in inima mea, afara sa cada cate un puf de nea iar luminile din parc seara, sa straluceasca ca o stea si tu, sa nu ma uiti niciodata . Nu stiu, in ce masura sa definesc iubirea mea pentru copiii de afara care se joaca prin zapada si chiar nu stiu, sa definesc fericirea de pe chipul lor insa stiu ca ei sunt cei care ne fac fericiti . Ii privesc stand in casa, la caldura cu o ciocolata calda in mana si muzica mea, instrumentala si rad la fiecare ras al lor .
                             Stau si imi amintesc, cum faceam ingeri in zapada si toata eram uda pe haine dar cui ii pasa, atunci cand ma dadeam cu sania si se mai intampla sa nu ajung pana la sfarsitul dealului pentru ca pierdeam controlul pe la mijloc si cat m-am dat pe gheata si de cate ori nu alunecam ..  ah, ce copila nazdravana :))..insa aceste amintiri ma fac sa rad de fiecare data . Si acum, abia astept sa merg la sanie si sa ma dau pe gheata si sa fiu la fel de fericita .
                            Si ce daca sunt toata uda , si ce daca alunec pe gheata, si ce daca e frig si chiar daca nu ajung pana la capaul dealului o iubesc . Te iubesc iarna..!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu