25 ianuarie 2012

Iti vei aminti de mine?

                    In seara asta,  mintea mea  complet ocupata de imaginea  prezentei tale in fata mea, se intreaba ,, Te voi intalni si maine''. As vrea sa stiu daca te-am uimit sau cel putin surpins?.
                    Azi o zi obisnuita si tot o data speciala pentru mine si azi am plecat fara nici un motiv sau raspuns insa sunt singura ca ai inteles ce am vrut sa iti spun :)..Imi face placere de fiecare data cand te [re]vad pentru ca tu esti diferit , tu esti ca mine iar eu sunt ca tine si asta ma bucura de fiecare data . In urma cu cateva zile, ma gandeam la o posibila intalnire din senin si nici acum nu pot sa cred ca s-a intamplat si cum am reactionat pentru ca in gandul meu era o alfel de reactie din partea mea dar nu am avut curaj sa vorbesc cu tine .
               Orce adolescenta se gandeste adeseori la tot felu de lucruri absurde , banale , ireale dar asta e varsta noastra si astea sunt visurile noastre de multe ori, si sunt sigura ca si oamenii maturi au o groaza de  visuri intr-o oarecare masura asemanatoare cu ale noastre .
                 Eu una , cand intalnesc o persoana mai putin cunoscuta si de care simt o emotie, de fiecare data cand o vad ma gandesc daca....O voi revedea curand ?., si azi in mintea mea au fost ganduri si regrete de faptul ca te-am evitat cand tu vroiai sa vorbesti cu mine dar cu toate acestea m-am bucurat de prezenta ta .
                   Nu puteam sa nu remarc, dictia corecta si romantica tipic unui scriitor :).., ceea ce mai rar am avut ocazia sa intalnesc si as mai vrea sa stiu un singur lucru : Iti vei aminti si vei scrie despre azi?..

4 comentarii: